Logo

Logo

Obrim Camí

Aquesta és la nostra feina, la que fem amb esforç, constància i sobretot estimació.

dimarts, 26 d’abril del 2016

Vídeos dels volcans!

Ei! Fa dies que els de la classe de les formigues vam fer un vídeo sobre els volcans que vam estudiar... I és que en vam aprendre un munt de coses, però hem tingut alguns problemes informàtics i no els hem pogut penjar! Però com ja diuen... "lo bueno se hace esperar..." i "más vale tarde que nunca...". Així doncs, esperem que us agradin molt i aprengueu coses noves! Ens veiem aviaaaaaaaaaat!

ELS VOLCANS v1 from Cicle Inicial on Vimeo.

dilluns, 25 d’abril del 2016

I ara, les fotos de la sortida a l'Ametlla del Vallès.
Aquí ens vam començar a preparar per la diada de Sant Jordi...
I com? us debeu preguntar. 
Doncs fent uns meravellosos dracs de ceràmica.
Mireu, mireu... Ens ho vam passar GENIAAAAL!

divendres, 22 d’abril del 2016

MALANG SAMBOU

El passat dimecres, amb motiu de la Setmana Literària, els alumnes d'infantil i cicle inicial vàrem rebre una visita molt especial. Va venir a veure'ns el Malang Sambou des de Gàmbia (Àfrica) i ens va explicar contes i ens va ensenyar cançons i danses africanes. Va ser molt divertit tenir l'oportunitat de rebre aquest intercanvi cultural i d'aprendre coses noves de llocs desconeguts.
El Malang també ens va ensenyar un vídeo del poble on viu, Toujareng i del projecte que té allà, Fandema.

Des de Mbolo Association (http://www.m-bolo.org) ell i la seva dona, la Sílvia que és de Torrelles, van crear el projecte de Fandema. Del no res han creat una escola per a uns 60 infants, un taller de teles i vestits que gestionen les dones de Fandema, un menjador escolar, un pou d'aigua, cursos d'energia solar.... i moltes coses més que podeu veure al seu web o facebook.

Tot això ho han fet també amb l'ajuda de voluntaris d'arreu que volen col·laborar amb aquest projecte i endur-se milers d'experiències i nous coneixements a casa.
Gràcies Malang!!

Aquí teniu algunes imatges
Malang Sambou

dimecres, 20 d’abril del 2016

the very hungy catterpillar

Hey! we're studying the fruits and this caterpilar is eating them all! Hope you enjoy the story...


dilluns, 11 d’abril del 2016

Hola aventurers, més informació sobre els dinosaures. Aquest facinant projecte ens està creant moltes inquietuds. Aquí us deixem algunes fotos de tot el que anem portant aquests dies!









dijous, 7 d’abril del 2016

HAVE YOU GOT A PET?

Els nens i nenes de segon estem treballant els animals i les estances de les cases. Per això, ens anem preguntant; "Have you got a...?" Aquí teniu una cançó per anar practicant.

Have you got a pet? Enjoy it! 

dilluns, 4 d’abril del 2016

Hola aventurers!! Les abelles de primer A estem investigant el projecte de dinosaures! Avui ja hem començat a fer feina, si voleu podeu portar informació i/o objectes que tingueu sobre dinosaures per poder fer el racó. 

Aquest llibreta ens ha d'ajudar en la investigació. Gràcies per ajudar-nos a aprendre.